Keukeninrichting op maat bij restaurant Panache- Helmond

Weer een uitdaging in horeca inrichting op maat: in de keuken bij restaurant Panache wil men een extra werkplek inrichten.

Vanwege de beperkte ruimte moet hier maatwerk toegepast worden. Het gaat om een rvs werktafel met onderblad, en een extra blad wat aan de werktafel gekoppeld wordt. Op het werkblad komt een warmtebrug te staan.

Vanwege de hoge eisen op hygiënisch gebied, dient de constructie dusdanig te zijn, dat alles goed gereinigd kan worden.

Nadat we bij SPS wat voorstellen geschetst hadden, heeft men bij Panache goedkeuring gegeven voor de uitvoering zoals te zien is op onderstaande foto's. De gehele constructie is in rvs en volledig afgelast. Alle bladen zijn demontabel zodat men overal goed kan schoonmaken. Op het werkblad zijn vier nokken gelast waar de poten van de warmtebrug overheen komen. Met de rvs stelpoten kan de constructie op de gewenste hoogte gezet worden.

SPS maakt het!

Origineel weergeven